Hodnocení blogu - The Castelian

7. února 2012 v 9:36 | Black* Rock Shooter |  Hodnocení Blogů
Hodnotila: Black~ Nikolaevich Hell

1) První dojem: Dokonale ohromená, jako vždy a každým tvým layem. A hlavně když na mě vykouknou 1D je to o to lepší. 10/10
2) Lay/Dess: Jak jsem se zmínila *-* dokonalost. Všechny tvé laye jsou dokonalé. 10/10
3) Přehlednost menu: Někdo si může myslet, že menu bude na straně, ale pak když se podívá pořádně a tam ho nenajde napadne ho kouknout se nahoru a pak ho to trkne. Menu je přehledné a není dlouhé. To je jasné plus. 10/10
4) Články: Dobré, časté a kvalitní. Dobře se člou, na obrázky se pěkně kouká a tvé návody jsou taky dobré užitečné. 10/10
5) Aktivitu: Velmi dobrá !!! Dvě adminky na blogu a hned je to výhoda pro obě dvě. 10/10
6) Celkový dojem: Jak tak koukám, nemám Vám co vytknout. A to je jedině dobře. Blog působí velmi dobře. Za tu dobu co ho máš (3 roky) je to místo, na kterém jsi se nadřela a návštěvnost tomu jen odpovídá. 10/10

Celkový počet bodů: 60/60

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ~ Avantis ~ Avantis | Web | 7. února 2012 v 10:14 | Reagovat

Castelian je boží blog :3 uplne súhlôasím s hodnotením

2 Black~ Nikolaevich Hell ♥ Black~ Nikolaevich Hell ♥ | E-mail | Web | 7. února 2012 v 10:23 | Reagovat

[1]: Oh děkuji moc ^^~

3 Aoi Gumi Sakura/Fernandes Aoi Gumi Sakura/Fernandes | E-mail | Web | 7. února 2012 v 15:19 | Reagovat

Souhlááás xDD Je to prostě boží bloh xDD
Jo a můžeš mít.. co teda potřebuješ nee-san??!!

4 Aoi Gumi Sakura/Fernandes Aoi Gumi Sakura/Fernandes | E-mail | Web | 7. února 2012 v 16:05 | Reagovat

Jo klidně xDD celý to skopčim xDD

5 *Cicibu-Chan* YOUR {*S*W*E*E*T*} Aff O.o :3 *Cicibu-Chan* YOUR {*S*W*E*E*T*} Aff O.o :3 | Web | 7. února 2012 v 18:01 | Reagovat

Nyááá máš dokonalý dess!. =)) DeatH the BonezZ dělá nádherný dessy!.. x))

6 Klarinqa Klarinqa | E-mail | Web | 7. února 2012 v 20:42 | Reagovat

Gratuluju (opět), Bone má vždycky dkonalý lay s tím plně souhlasím! A být aktivní každej den (no u mě je to dávná minulost)

7 Lucy Uchiha Lucy Uchiha | Web | 7. února 2012 v 21:26 | Reagovat

Omedeto ^^ Vážně krásný hodnocení :3 Jen musím souhlasit ^^ Zasloužíš si jen hezký hodnocení, jde vidět že tu na tom dřeš a pak to tak vypadá ^^

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Just because you really like a character.
Doesn't mean you're going to cosplay them well.


Obrázky čerpám z:
DeviantArt
Zerochan
Google

Videa jsou samozřejmě z Youtube